به گزارش خبرنگار مهر، صدیف بدری ظهر جمعه در دیدار با اعضاء کمیسیون هدایت و ارزیابی سازمان نظام مهندسی افزود: با این وجود اعتقاد داریم که باید بحث اجرای جدول را نیز در کنار سایر پروژه های عمرانی به سمت علمی تر شدن پیش ببریم تا عمر مفید جداول را با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی شهر افزایش دهیم.
وی اضافه کرد: استفاده از تجربیات علمی و تخصصی کارشناسان عمران سازمان نظام مهندسی در بُعد مباحث علمی مربوط به حوزه بتن و جدول نیز می تواند یکی دیگر از زمینه های همکاری بین شهرداری و سازمان نظام مهندسی باشد.
بدری از آمادگی شهرداری اردبیل برای همکاری نزدیک با کارشناسان این سازمان خبر داد و تصریح کرد: در شرایط عادی برای استفاده از تجربیات کارشناسان ماده 27 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مشکلی وجود نخواهد داشت و ما اگر بتوانیم اقدامی ریشه ای انجام دهیم می توانیم طبق آئین نامه در موضوع ارجاع کار به کارشناس از حضور مهندسان کارشناس ماده 27 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان سازمان نظام مهندسی استفاده کنیم.
وی همچنین از اخذ مجوز راه اندازی مرکز آموزش جامع علمی کاربردی شهرداری اردبیل خبر داد و ادامه داد: این مرکز از بهمن ماه امسال با پذیرش دانشجو در چهار رشته آتش نشانی، کامپیوتر، شهرسازی و معماری در مقطع کاردانی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
شهردار اردبیل متذکر شد: این نهاد در بحث استفاده از تجربیات علمی و تخصصی کارشناسان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در زمینه آموزشی این مرکز آماده بوده و سازمان نظام مهندسی نیز می تواند از ظرفیت این واحد آموزشی جهت برگزاری دوره های علمی و آموزشی برای اعضای خود استفاده کند.
وی همچنین در خصوص بحث ترافیک عنوان کرد: در زمینه مطالعات مربوط به کنترل ترافیک و حمل و نقل شهری نیز در کنار تلاش های همکاران مجموعه شهرداری و شورای ترافیک می توانیم از پیشنهادات و نظرات کارشناسان سازمان نظام مهندسی نیز بهره مند شویم.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل نیز در این جلسه تعامل بیشتر با مجموعه شهرداری اردبیل در ارجاع مباحث مربوط به ماده 27 قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان به کارشناسان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان را خواستار شد.
صالحی با اشاره به عضویت 81 نفر کارشناس عمران در سازمان نظام مهندسی استان اردبیل و افزود: از این تعداد حدود 55 نفر فعال عمرانی در مرکز استان قابلیت ارجاع دارند.
وی امکان استفاده از پتانسیل موجود در بدنه کارشناسی مجموعه شهرداری اردبیل را خاطرنشان کرد و افزود: با ایجاد روابط نزدیک تر و حسنه تر فیمابین سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری اردبیل می توان اقدامات موثرتری نیز انجام داد.
عضو دیگر کمیسیون هدایت و ارزیابی کارشناسان ماده 27 قانون نظام مهندسی نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم توجه شورای مرکزی به اهمیت کار کارشناسان ماده 27 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان اضافه کرد: در همین راستا علاوه بر قانون موجود از سال گذشته در شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان بخش نامه ای تصویب و به مرحله اجرا درآمد که استفاده از خدمات این کارشناسان را در دستگاه های اجرایی رسمیت می بخشد.
نادر فرزانه از تعامل سازمان نظام مهندسی ساختمان با دستگاه های اجرایی مختلف استان جهت ارجاع امور کارشناسی به کارشناسان این سازمان خبر داد و گفت: همان گونه که در سایر استان ها معمول است؛ در استان اردبیل نیز ادارات راه و شهرسازی و همچنین شهرداری باید اولین دستگاه های اجرایی باشند که بیش از دیگران با آنها تعامل داشته و در ارتباط باشیم.
وی با اشاره به پیشرو بودن این دو دستگاه اجرایی در استان های توسعه یافته ابراز امیدواری کرد این مهم در استان اردبیل نیز به بهترین نحو محقق شود.
نظر شما